XPacked heeft ruim 10 jaar ervaring in operationele en tactische verpakkingsvraagstukken, verkoop van verpakkingsprojecten, projectmanagement bij onder meer verpakking gerelateerde processen en Business Development.
Wie is XPacked

XPacked is door Hans Lansink, een ervaren onafhankelijke commerciële verpakkingsexpert, opgericht.

Met XPacked biedt hij zijn brede internationale ervaring met complexe verkoopprojecten aan voor een divers scala van klanten.

De klanten van XPacked zijn voornamelijk actief in de verpakkingsbranche, bij producenten van een breed aanbod aan producten in de FMCG, maar  ook in de Business to Business markten.

Organisaties en bedrijven constateren dat nieuwe ontwikkelingen noodzakelijk zijn voor de groei van de onderneming. De benodigde expertise en capaciteit om dit proces vorm te geven en begeleiden wordt regelmatig extern ingehuurd om zodoende  over de juiste kennis te kunnen beschikken.

Deze expertise biedt XPacked, bij verpakkingsontwikkeling en/of optimalisatie, bij sales vraagstukken, maar ook als projectmanager bij de implementatie van nieuwe verpakkingen of productieprocessen.

Samen met onze opdrachtgevers willen wij bijdragen aan een succesvol product en een positief resultaat.

Hans Lansink
Hans LansinkFounder XPacked
XPacked Sales and Packaging Consultancy

Met ervaring, kennis en een groot netwerk leg ik verbindingen in de breedte van de verpakkingsbranche